22 jul

Een exclusieve Volkswagen Transporter vind je bij Koppejan Automotive

Als u op zoek bent naar een betrouwbare bedrijfswagen van hoge kwaliteit, dan is de Volkswagen Transporter een uitstekende keuze! Door de veelzijdigheid en de verschillende uitvoeringen van de Transporter, is dit een zeer geschikte bestelauto voor ondernemers. Koppejan Automotive in Nijkerk is dé specialist in exclusieve Volkswagen Transporters, en helpt u graag persoonlijk verder met de aankoop van uw nieuwe bedrijfswagen!

Volkswagen Transporter exclusief bij Koppejan Automotive

Voorraad ruimschoots bij Koppejan Automotive

Terwijl de Volkswagen Transporter al jarenlang erg geliefd is, kunnen wij u alsnog een ruim, gevarieerde collectie aanbieden. Als specialist van exclusieve bedrijfswagens kan deze uitvoering namelijk absoluut niet tussen ons assortiment missen. Bij Koppejan Automotive treft u nieuwe en occasion Volkswagen Transporters beschikbaar in diverse uitvoeringen, zoals met enkele of dubbele cabine.

Veelzijdigheid van een Volkswagen Transporter

Een Volkswagen Transporter valt onder veel ondernemers als favoriete bestelbus, omdat u profiteert van verschillende voordelen. Met name het comfort, de veelomvattende laadcapaciteit en de robuustheid maakt de bus zo populair. Daarnaast zijn de exclusieve Transporters bij Koppejan Automotive uitgerust met de modernste technologieën, wat de rijervaring nóg prettiger maakt.

Ook beschikbaar middels financial lease

Met de aankoop van een Volkswagen Transporter investeert u in een bedrijfswagen van kwaliteit, waar u voorlopig mee vooruit kunt. Al hoewel een bedrijfsbus occasion al een stuk voordeliger is dan een nieuwe uitvoering, begrijpen we bij Koppejan Automotive dat de aanschaf van een bedrijfswagen een grote investering is. Daarom bieden wij financial lease als goede oplossing. Met deze regeling bent u economisch eigenaar van de auto en betaalt u voor een vooraf afgesproken periode een bepaald bedrag per maand. Na het verstrijken van deze periode, bent u volledig eigenaar geworden van de Volkswagen Transporter en kunt u nog jaren vooruit.

Specialist exclusieve bedrijfswagens in Nijkerk

Bent u benieuwd naar onze collectie Volkswagen Transporters? Kom dan vooral eens langs bij onze showroom in Nijkerk. Plan eenvoudig een afspraak in via onze contactpagina. Wij kijken al uit naar uw bezoek!

Klantervaringen.

Hoe waarderen onze klanten Koppejan.

19 Aug
10.
Snelle handelingen

Snelle handelingen, super ervaring!

Gerjan uit Staphorst
16 Aug
10.
Altijd goed

Ik heb zojuist m’n derde bus gekocht, dat zegt genoeg. De mannen van Koppejan zijn toppers.

Youri uit Utrecht
25 Jun
8.
mooi bedrijf en snelle reacties

er staat een mooie voorraad en het contact ging snel heen en weer

Johan uit Capelle aan den IJssel
21 Jun
10.
Super service

Mooie auto gekocht super service denken met je mee en vriendelijk ontvangen kortom top bedrijf

Jeffrey uit Zaltbommel
21 Jun
10.
Uitstekende service, vriendelijk personeel nemen echt de tijd voor je !

Op en top bedrijf alles tot in de puntjes geregeld !

Hans uit Zwammerdam
19 Jun
10.
Uitstekend geholpen

Fijn gesprek gehad met Rik en uiteindelijk dit kunnen beklinken met de aanschaf van een prachtige Mercedes Sprinter 319!

Joost uit De Rijp

    Showroom afspraak inplannen