Koppejan Automotive is van 1 november tot en met 5 november gesloten.

19 sep

Nieuwe Renault Master wint titel ‘International Van of the Year 2025’

Voor de échte bestelwagenspecialisten zal het niet als een verrassing komen, maar de nieuwe Renault Master heeft onlangs de titel ‘International Van of the Year 2025’ gewonnen. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt door enkele Europese vooraanstaande onafhankelijke autojournalisten voor alle soorten bestelbussen, bestelauto’s en bestelwagens. De jury was met name onder de indruk van het nieuwe design en de geavanceerde aerodynamica.

International Van of the Year | Koppejan Automotive

Vijfde titel voor Renault

De nieuwe Renault Master is inmiddels het vijfde voertuig van het gerenommeerde automerk die deze prestigieuze prijs in ontvangst mag nemen. Ook de Renault Master II in 1998, de Renault Trafic II in 2002, de Renault Kangoo Z.E in 2012 en Renault Kangoo Van III in 2022 zijn reeds in de prijzen gevallen. Daarnaast heeft Renault afgelopen jaar eerder een prijs in ontvangst mogen nemen, namelijk toen de Renault Scenic E-Tech electric werd verkozen tot ‘Auto van het Jaar’.

Vijfde titel voor Renault | Koppejan Automotive

Waarom is Renault Master verkozen tot ‘International Van of the Year 2025’?

De jury zat vol lof over het niveau van innovatie en technologie die verwerkt is in de nieuwe Renault Master. Ook het nieuwe design, grote gebruiksgemak, veiligheid en de geavanceerde aerodynamica hebben de doorslag gegeven om de titel aan deze Renault te geven. Tot slot is de nieuwe Renault Master voorzien van een multi-energieplatform die zich leent voor zowel diesel-, elektro- als waterstofmotoren, waardoor de koper meer keuze heeft.

Waarom is Renault Master Van of the Year | Koppejan Automotive

Specificaties nieuwe Renault Master

De nieuwe Renault Master is uw ideale partner tijdens drukke werkdagen. De bus heeft een bruikbare laadcapaciteit tot maar liefst 1625 kg en heeft 40 ombouwmogelijkheden die ontwikkeld zijn tijdens de productie. Zo kunt u ervoor kiezen om uw nieuwe Renault Master te voorzien van een dubbele cabine, een platform en chassiscabine of een kiepwagen. Dankzij de nieuwe aerodynamische vorm in combinatie met het nieuwe remsysteem verbruikt de Master nu maar liefst 1,5 liter (gebaseerd op een diesel dCI 2L-versie) minder brandstof.

Tot slot is ook de cockpit voorzien van allerlei gemakken die uw werkdag makkelijker kunnen maken. Zo heeft Renault een werkplek in de cabine verwerkt die voorzien is van een 12 V USB-poort en een groot 10” scherm met geïntegreerde Google Assistant waar je snel en eenvoudig je reizen, afspraken en communicatie kan beheren.

Vragen over Renault Master?

Bij Koppejan Automotive hebben wij reeds jarenlang ervaring met het verkopen van de Renault Master. Heeft u dus vragen of bent u benieuwd of een Renault Master binnen uw bedrijfsvoering past? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer +31(0) 342 436 222 of vul snel en eenvoudig ons contactformulier in op de website.

Klantervaringen.

Hoe waarderen onze klanten Koppejan.

10 Sep
8.
professioneel goede indruk

eerste indruk is zeer goed. Professioneel geholpen, geen drammerige verkoper maar goede argumenten en eerlijk advies om voor dit model type en vermogen te gaan....

19 Aug
10.
Snelle handelingen

Snelle handelingen, super ervaring!

16 Aug
10.
Altijd goed

Ik heb zojuist m’n derde bus gekocht, dat zegt genoeg. De mannen van Koppejan zijn toppers.

25 Jun
8.
mooi bedrijf en snelle reacties

er staat een mooie voorraad en het contact ging snel heen en weer

21 Jun
10.
Super service

Mooie auto gekocht super service denken met je mee en vriendelijk ontvangen kortom top bedrijf

21 Jun
10.
Uitstekende service, vriendelijk personeel nemen echt de tijd voor je !

Op en top bedrijf alles tot in de puntjes geregeld !

    Showroom afspraak inplannen