Koppejan Automotive is van 1 november tot en met 5 november gesloten.

29 aug

Volkswagen Caddy eHybrid - dé nieuwe hybride Cargo bedrijfswagen

In 2018 bracht de Duitse autofabrikant Volkswagen een nieuwe Caddy Cargo tot leven. Tijdens de presentatie werd al gespeculeerd over een Caddy met hybride aandrijving, maar dit liet toen nog voor een lange tijd op zich wachten. Zo’n vijf jaar later komt Volkswagen gelukkig tóch met de langverwachte upgrade: de Volkswagen Caddy eHybrid! Koppejan Automotive brengt u op de hoogte van deze nieuwe bedrijfswagen.
Volkswagen Caddy Hybride | Koppejan Automotive

Voldoende actieradius voor de kleinere afstanden

De nieuwe plug-in hybride Caddy van Volkswagen is uitgerust met een 1,5 liter TSI benzinemotor. Daarnaast beschikt de bedrijfswagen vanzelfsprekend over een elektrische motoraandrijving, waarmee de bestuurder ongeveer 120 km kan rijden. Hierdoor kunnen ‘kleinere’ afstanden voordeliger én duurzamer gereden worden. Via het navigatiescherm kan de bestuurder zelf bepalen wanneer de bedrijfswagen hybride of via de brandstofmotor rijdt. Hierdoor heeft u zelf volledig in de hand wanneer u hybride rijdt, bijvoorbeeld binnen een zero-emissiezone.

Ook de Volkswagen Caddy Maxi wordt uitgebracht als hybride model. Deze versie is ongeveer een halve meter langer dan de standaard Caddy, wat dit een perfecte keuze maakt voor de bestuurder die extra laadruimte nodig heeft.

Voorraad Volkswagen bij Koppejan Automotive

Regelmatig wordt de ruime voorraad bij Koppejan Automotive aangevuld met een nieuwe of occasion Volkswagen Caddy. Deze occasions worden standaard bij ontvangst grondig gecheckt en schoongemaakt, zodat de nieuwe bestuurder met een zo goed als nieuw voertuig de showroom verlaat. Ook voor specifieke wensen voor uw Volkswagen Caddy, kunt u altijd bij Koppejan Automotive terecht!

Bedrijfswagen kopen in Nijkerk

Bent u van plan om te investeren in een bedrijfswagen voor uw werk, of juist persoonlijk gebruik? Neem dan vooral vrijblijvend contact op met Koppejan Automotive. Wij nodigen u van harte uit in onze showroom in Nijkerk om een rondje langs al onze exclusieve voertuigen te lopen. Zo kunnen wij u vervolgens van een persoonlijk advies voorzien. Maak gemakkelijk een afspraak via onze contactpagina!

Klantervaringen.

Hoe waarderen onze klanten Koppejan.

10 Sep
8.
professioneel goede indruk

eerste indruk is zeer goed. Professioneel geholpen, geen drammerige verkoper maar goede argumenten en eerlijk advies om voor dit model type en vermogen te gaan....

19 Aug
10.
Snelle handelingen

Snelle handelingen, super ervaring!

16 Aug
10.
Altijd goed

Ik heb zojuist m’n derde bus gekocht, dat zegt genoeg. De mannen van Koppejan zijn toppers.

25 Jun
8.
mooi bedrijf en snelle reacties

er staat een mooie voorraad en het contact ging snel heen en weer

21 Jun
10.
Super service

Mooie auto gekocht super service denken met je mee en vriendelijk ontvangen kortom top bedrijf

21 Jun
10.
Uitstekende service, vriendelijk personeel nemen echt de tijd voor je !

Op en top bedrijf alles tot in de puntjes geregeld !

    Showroom afspraak inplannen